Презентація вибіркових дисциплін
26.04.2024 р. для здобувачів освіти групи ХТ-10 (181 «Харчові технології») була проведена ZOOM-зустріч щодо вибору освітніх компонент з числа вибіркових на ІІІ-ІV семестр 2024-2025 навчального року. Під час зустрічі здобувачів освіти ознайомлено з «Положенням про порядок та умови обрання здобувачами фахової передвищої освіти переліку навчальних дисциплін із числа вибіркових у ДПТНЗ «Сновське вище професійне училище лісового господарства». Викладачі вибіркових дисциплін розробили та запропонували презентації відповідних дисциплін, які забезпечують можливість здобувачам здійснити самостійний вибір у рамках навчального циклу.
За результатами анкетування здобувачі освіти обрали перший блок (етнічні кухні, харчова хімія, технологія змішаних напоїв і коктейлів, професійна мобільність, основи кулінарного мистецтв).